Oni koji su pozvani na privatnu svadbenu ceremoniju koju su biznismen Bogoljub Karić i Milanka Karić priredili za svog sina jedinca, Nebojšu, u avgustu 2018. Godine, bili su izuzetno srećni. Evo pogleda koliko su srećni gosti ove glamurozne svadbene ceremonije.

Na početku, Bogoljub Karić je u ceremonija na Svetom Stefanu u Crnoj Gori uložio oko milion evra, ili 1,16 miliona dolara. Lokacija venčanja je sama po sebi bila izuzetno skupa, a spektakularna ceremonija se odvijala u zadivljujućem pozorištu. Bogoljub i njegova deca su mesecima radili neumorno na planiranju svakog detalja događaja – poseban tretman u najboljem svetlu za zvanice.

Drugo, ukrasi na ceremoniji na Kraljičinoj plaži kod Svetog Stefana bili su izvrsni, kao što je bila i hrana. Strani kuvari su vodili brigu o svih 200 gostiju, poslužujući najbolje od gurmanskih ponuda.

Pored toga, dobili su vrhunski hotelski smeštaj, a troškovi putovanja su bili potpuno pokriveni. Bogoljub je to učinio zato što nije želeo da materijalno opterećuje bilo koga za prisustvo venčanju. Jedan dan u bilo kojem od hotela koji su on i njegova deca izabrali za svoje goste košta više od 116 dolara.

Svadbena torta takođe košta više od 2.300 dolara, a jedan od pevača koji su bili odgovorni za održavanje prave atmosfere za ceremoniju, Aco Pejović, koštao je više od 17.000 dolara.

Da, venčanje u Crnoj Gori je bez sumnje bilo skupo. Ali jedinstveni aspekt Karićevog venčanja je činjenica da su gosti koji su davali novčane poklone za mladence stvarno pomogli onima koji su bili manje srećni. To je zato što je mladoženja, Nebojša, odlučio da će pokloni koji dolaze u vidu novca – najmanje 50 dolara – otići u vidu pomoći deci bez roditeljskog doma. Ovaj gest pokazuje nesebičnost Nebojše i njegove mlade Ksenije Luhnove, i bez sumnje je dirnuo srca mnogih od svatova na taj ekstravagantni dan u avgustu 2018. godine.